SIH kartu su M.Čiuželio labdaros ir paramos fondu organizavo ESF 54+ priemonės “Mokykis ir savanoriauk! Nauji įgūdžiai profesiniam tobulėjimui ir savanorystei“ projekto informacinę konferenciją

2020 m. kovo m. 6 d. Soros International House kartu su M.Čiuželio labdaros ir paramos fondu organizavo ESF 54+ priemonės “Mokykis ir savanoriauk! Nauji įgūdžiai profesiniam tobulėjimui ir savanorystei“ projekto informacinę konferenciją “Profesinė veikla ir savanorystė: iššūkiai ir galimybės, kai tau 54+”.

Koferencijoje dalyvavo daugiau nei 60 asmenų iš viešojo ir nevyriausybinio sektorių, projekto dalyviai, savanoriai bei senjorai. Juos pasveikino Lietuvos suaugusiųjų švietimo asociacijos prezidentė I.Jagelavičiūtė ir  projekto koordinatorė, SIH direktorė D. Malinauskienė. Ji taip pat trumpai pristatė pagrindinius projekto tikslus ir pasiektus rezultatus. Muzikinę dovaną renginio dalyviams įteikė Vilniaus kolegijos Menų fakulteto studentės, kurias parengė dėstytoja D. Babilaitė-Abarė.   

Konferencijos dalyvius sužavėjo labai informatyvus ir įtraukiantis charizmatiškos lektorės bei žurnalistės  L. Laurinčiukienės pranešimas, visi aktyviai dalyvavo praktiniuose seminaruose, kuriuos žaismingai vedė psichologės B. Aukštuolytė ir J. Belevičienė, su malonumu klausėsi panelinės diskusijos, kurioje savo įžvalgomis pasidalino anglų kalbos dėstytojas D. Valūnas, projekto dalyvė L. Gudelienė-Gudelevičienė, savanoris V. Lukošius ir savanorių koordinatorė I. Čerbulėnienė. Diskusiją moderavo SIH projektų koordinatorė G. Kierienė.

Soros International House dėkoja Vilniaus miesto savivaldybei už galimybę pasinaudoti puikia Miesto Tarybos posėdžių sale, renginio dalyviams bei visiems, kurie prisidėjo organizuojant konferenciją, – dalindamiesi mes tampame turtingesni.

Konferencijos pranešimai: