Soros International House jau 25-erius metus moko anglų kalbos!

Anglų kalbos kursai SIH organizuojami nuo 1993 m. Vilniuje, Lietuvoje. Anglų kalba – pati paklausiausia ir populiariausia tarp norinčiųjų išmokti užsienio kalbos! Anglų kalbos kursai SIH yra organizuojami ne tik suaugusiesiems, bet ir paaugliams bei vaikams ir patiems mažiausiems 3-6 metų vaikučiams (anglų kalbos SIH moko vaikų darželiuose Vilniuje). Didelę patirtį turinčioje SIH galima mokytis tiek bendrinės, tiek specialiosios anglų kalbos grupėse ir individualiai SIH ir užsakovo patalpose Vilniuje.

Mokymasis anglų kalbos pamokose gyvu bendravimo būdu SIH grupėse, porose ar individuliai padės Jums įveikti kalbos vartojimo barjerą. Pamokų metu naudojami naujausi mokymo literatūra ir moderniosios informacinės technologijos bei mokymo metodai, tokie kaip gyveniniškų situacijų simuliacijos Jus tikrai privers panaudoti naujai išmoktus žodžius ir gramatines struktūras.

Anglų kalbos kursus veda kvalifikuoti ir patyrę specialistai iš Lietuvos ir įvairių užsienio šalių (Didžiosios Britanijos, JAV, Turkijos, Irano ir kt.). Paprastai jie yra baigę Tarptautinį mokytojų rengimo institutą (ITTI) ir įvaldę naujausią užsienio kalbų mokymo metodiką bei turintys patirtį dėstyti kalbas suaugusiesiems ir vaikams. Dauguma jų be universiteto diplomo yra įgiję CELTA (Certificate of Teaching English to Adults), IHCTL (International House Certificate in Teaching Languages) ar TESOL (Teaching English as a Second Language) tarptautinį sertifikatą ar diplomą. 

Suaugusiesiems, norintiems lavinti anglų kalbos rašymo, kalbėjimo, žodyno įgūdžius, yra siūlomi ir specialūs šių įgūdžių tobulinimo kursai (norintys lankyti būtent šiuos kursus, turėtų būti pasiekę tam tikrą anglų kalbos lygį: žiūrėti prie konkrečių kursų šiame puslapyje: http://sih.lt/anglu_kalba).

SIH taip pat ruošia įvairiems tarptautiniams visame pasaulyje pripažįstamiems egzaminams ir testams: tarptautiniams Kembridžo egzaminams FCE, CAE, CPE, BEC, IELTS bei JAV aukštųjų mokyklų stojimo testams TOEFL, SAT, GMAT, GRE. Vieni populiariausių, be IELTS ir TOEFL, pasiruošimo egzaminams kursų, kuriuos siūlo SIH, yra skirti 12-tos klasės moksleiviams – tai specialus intensyvus anglu kalbos kursas, kurio metu dvyliktokai visapusiškai ruošiasi anglų kalbos valstybiniam egzaminui. 

Norėtumėte mokytis anglų kalbos kartu su jau 25-erius metus turinčia patirties mokyme ir švietime bei išlaikančia aukštą kokybę SIH? Susisiekite su mumis el. paštu info@sih.lt arba tel. nr. +370 600 20636 ir registruokitės anglų kalbos kursams Vilniuje jau dabar! Turite klausimų? Susisiekite su mumis – mielai Jums padėsime!

SIH – laikas mokytis kalbų!